Рюкзаки та сумки
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Сталева поясна сумка бананка тканинна темно сіра з білим малюнком потайною кишенею унісекс міцна

Артикул 0510914
В наявності
308 грн
342 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Виберіть колір
Замовити швидко
Маленька молодіжна сіра бананка з тканини сірого кольору з принтом, для прогулянок, подорожей та спорту, містка з потайною кишенею для документів, ключів, телефону, або грошей, унісекс чоловіча та жіноча Хатикрактерисі: довжина 30 см., висота 11.5 см. зносостійка класична форма, оптимальний розмір, якісна фурнітура містке основне відділення застібається на "блискавку" велику задню потайну кишеню для грошей і документів задня стінка м'яка, не натирає ремінь із щільної стропи з надійною засувкою, регулюється по обхвату може носитися як на талії так і на грудях з ременем через плече Поясна сумка - бананка сірого кольору з малюнком молодіжним актуальна і для чоловіків, і для жінок. Зручна, містка та практична поясна сумка для міста, занять спортом та подорожей. Відмінно доповнить рюкзак - зробить доступ до телефону, грошей, документів - зручним, швидким та безпечним. Сумка зроблена з міцної водонепроникної тканини, що дозволяє зберегти ваші речі у будь-яку погоду та пору року. Виробник залишає за собою право вносити незначні зміни до зовнішнього вигляду та конструктивних елементів виробів.
Максимальный обхват талии 100
Состояние Новое
Назначение Для повседневной носки
Колір Темно-серый
Особливості Регулируемый пояс
Количество отделений 2
Висота 11 см
Стать Унисекс
Матеріал Оксфорд
Страна производитель Украина
Глибина 30 см

Доставка здійснюється за рахунок одержувача по тарифам перевізника. 


Зверніть увагу, що при оформленні післяплати Ви заплатите більше, ніж при 100% передоплаті, так як послуга пересилання грошових коштів транспортною компанією від одержувача до відправника є платною.

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою

Обмін та повернення товару здійснюється згідно з умовами обміну та повернення товару протягом 14 днів. До повернення та обміну приймається тільки товар без слідів використання, в оригінальній упаковці, з оригінальними ярликами та бирками. Послуга повернення та обміну оплачується покупцем.

Повернення товару здійснюється відповідно до Закону «Про захист прав споживачів»

Відгуки 1
Я мама хлопчика. У нашому класі є традиція на різдвяні свята весь клас отримує подарунки, наші дітки вже не маленькі, але ще і не зовсім дорослі, тому ми з батьками порадились і вирішили подарувати їм те що всім їм подобається – так це бананка, у нашому класі 33 дитини. В магазинах такої кількості однакових моделей не було, нам складно було знайти таку велику кількість, а потім ми знайшли цей сайт, який нас практично врятував. Власник допоміг нам з вибором, та ми домовились про ціну, ми замовили хлопчика сірі бананки а дівчаткам червоні. Дуже гарна якість, тому дітки та задоволені.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.