Рюкзаки та сумки
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Містка червона сумка бананка з красивим малюнком повсякденна унісекс для чоловіків і жінок

Артикул 0400503
В наявності
288 грн
320 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Виберіть колір
Замовити швидко
Поясна та нагрудна сумка бананка червоного кольору з принтом сова, місткими кишеньками тканинна маленька повсякденна для прогулянок, спорту, подорожей, активного виду відпочинку, доповнення рюкзака для зручного носіння телефону, документів, ключів Характеристики: довжина 23 см., висота 13 см. відділення зносостійка водовідштовхувальна тканина класична форма, оптимальний розмір, якісна фурнітура містке основне відділення застібається на "блискавку" невелика фронтальна кишеня для грошей і документів задня стінка м'яка, не натирає ремінь із щільної стропи з надійною засувкою, регулюється по обхвату може носитися як на та на грудях з ременем через плече Бананка – практичний модний аксесуар. Поясна сумка стане в нагоді для випадків, коли з собою потрібно взяти мінімум речей і звільнити руки. Відмінно доповнить рюкзак, зробивши легким доступ до потрібних предметів. Цікавий принт сподобається хлопцям та дівчатам. Можна носити на поясі та на грудях через плече. Сумка зроблена з міцної водонепроникної тканини, що дозволяє зберегти ваші речі у будь-яку погоду та пору року. Виробник залишає за собою право вносити незначні зміни до зовнішнього вигляду та конструктивних елементів виробів.
Глибина 23 см
Подкладка Да
Максимальный обхват талии 100
Состояние Новое
Назначение Для повседневной носки
Колір Красный
Особливості Крепление на пояс, Регулируемый пояс, Водоотталкивающая пропитка
Количество отделений 2
Висота 13 см
Стать Унисекс
Матеріал Оксфорд
Страна производитель Украина

Доставка здійснюється за рахунок одержувача по тарифам перевізника. 


Зверніть увагу, що при оформленні післяплати Ви заплатите більше, ніж при 100% передоплаті, так як послуга пересилання грошових коштів транспортною компанією від одержувача до відправника є платною.

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою

Обмін та повернення товару здійснюється згідно з умовами обміну та повернення товару протягом 14 днів. До повернення та обміну приймається тільки товар без слідів використання, в оригінальній упаковці, з оригінальними ярликами та бирками. Послуга повернення та обміну оплачується покупцем.

Повернення товару здійснюється відповідно до Закону «Про захист прав споживачів»

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.